Vanaf 16 november 2022 is bestellen alleen mogelijk via Whatsapp of e-mail.

Hoe zijn we aan het idee gekomen en wat waren de ontwikkelingen:

Shelley: samen met onze zoon waren we een tijdje bezig met zijn prikkelverwerking en emotieregulatie. De kinderfysiotherapeut stelde een 'slaaptunnel' voor; daar had ik nog nooit van gehoord. Wat is het en hoe kan een simpel laken helpen als het te druk is geweest?

Met een korte instructie ging ik op onderzoek uit. Kant en klare slaaptunnels waren niet zo makkelijk te vinden en ik wilde er eentje zelf maken. Mijn buurvrouw heeft de eerste gemaakt op basis van wat er beschikbaar is op Internet. Dat bleek al snel niet effectief genoeg te zijn. Samen met een modeontwerper heb ik nog twee andere prototypes gemaakt en die waren achteraf te ingewikkeld en zeer prijzig. Als laatste heb ik een aantal ideeën en aanpassingen samen met Ina gedaan en het Sensolaken is ontstaan. Mijn kindjes hebben het getest en later heb ik vrienden ingeschakeld die het ook door de teststraat hebben gehaald.

Shelley Hermans: een van de initiatiefnemers

Shelley

Wat is nou mooier dan iets op de markt brengen waardoor kinderen beter kunnen slapen en waardoor ze makkelijker en positiever de dag doorbrengen. Voor een ondernemend type als ik is dit een mooie uitdaging. Kinderen en ouders een hulpmiddel bieden zal een van de mooiste dingen zijn, die ik kan bedenken. Zelf weet ik hoe moeilijk het kan zijn als de prikkels teveel worden.

Ina van der Velde: een van de initiatiefnemers

Ina

Werken met kinderen vind ik heel bijzonder. Ik heb ervaring met de verzorging en begeleiding van kinderen met diverse aandoeningen en beperkingen. Met grote bewondering kijk ik naar de flexibiliteit en de puurheid waarmee kinderen het leven beleven en tegemoet treden, zelfs als er sprake is van een beperking of (ernstige) aandoening. Ik help hen graag de uitdagingen die zich bij hen aandienen tegemoet te treden, teleurstellingen te verwerken, overwinningen te vieren en te ontdekken hoe speciaal ze zijn.

 

Everyday Solutions B.V.

Uilendaal 16

2914 RH Nieuwerkerk aan den IJssel

Zuid Holland

Other Stuff is een handelsnaam van Everyday Solutions B.V. en heeft geen bezoekadres. 

IBAN: NL88 KNAB 0604 0141 20 tnv Everyday Solutions B.V.

KvK: 81259336

BTW: NL862023488B01

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.